جمعه, 29 شهريور 1398
  • تاريخ :
     ۱۳۹۵/۰۶/۲۹
گزارش هفدهمین كنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشكی كشور
کنگره از تاریخ  "16 شهریور" الی  "19 شهریور " 1395 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، در دو سالن " آمفی تئاتر مرکزی " و "تالار سینا" برگزار شد . محور های ویژه کنگره حول موضوعات زیر بود :
  • بیماری های قلب و عروق
  • طب سنتی و گیاهان دارویی
  • علوم اعصاب و بهداشت روان
  • بیماری های واگیر و اختلال ایمنی
  • خون شناسی و سرطان
  • کشف و ارزیابی داروها
  • نو آوری های علوم پزشکی
  • آسیب شناسی ، ژنتیک و سلول های بنیادی
  • و بیماری های غیر واگیر
روز اول کنگره به ثبت نام و افتتاحیه و جلسه توجیهی برای داوران اختصاص یافت . ارائه مقالات پذیرفته شده در کنگره به دو صورت ارائه شفاهی و پوستر در تاریخ های " 17 و 18 و 19 " شهریور به صورت موازی در دو سالن برای ارائه شفاهی و راهرو دانشکده پزشکی برای پوسترها صورت گرفت . همزمان با ارائه مقالات ، کارگاه های تحقیقاتی و نشست ها جریان داشت .
ارائه شفاهی در روزهای دوم و سوم کنگره در سه نوبت و در روز چهارم در یک نوبت در قالب 13 سمپوزیوم دو ساعته و تحت داوری دانشجویان و پژوهشگران و اعضای هیئت علمی جریان یافت . پوستر ها نیز در قالب 13 بخش همزمان با ارائه های شفاهی، ارائه شده و توسط 3 داور از دانشجویان و اعضای هیئت علمی در هر بخش داوری شد . بیشتر مقالات در زمینه اثر بخشی عصاره گیاهان دارویی و مطالعات آماری با استفاده از پرسشنامه بود . دانشگاه های علوم پزشکی تهران ، ایران ، کاشان و مازندران بیشتر مقالات را به خود اختصاص دادند .
جلسه دبیران و سرپرستان دفاتر تحقیقات دانشگاه های سراسر کشور با دبیر کمیته تحقیقات کشوری در روز پنج شنبه ساعت 14 الی 18 در سالن دکتر قریب دانشکده پزشکی برگزار شد . موارد مذکور در جلسه به شرح زیر بود :
  • پیگیری تصویب ویرایش اساسنامه ی دفاتر تحقیقات
  • بحث پیرامون مراکز سلول های بنیادی و جایگاه تحقیقات دانشجویی در پیشرفت این مطالعات در کشور
  • تبدیل علوم حاصل در حیطه ی سلول های بنیادی به تکنولوژی و ابداعات توسط دانشجویان
  • هماهنگی دبیران و سرپرستان دفاتر تحقیقات شبکه های همکار کشور
  • بررسی اعتبارات تخصیص داده شده به دفاتر تحقیقات دانشگاه ها در سال اخیر
مراسم اختتامیه هفدمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور که مصادف با سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان بود ، با تقدیر از برگزار کنندگان و داوران و مقالات برتر در هر بخش در روز جمعه 19 شهریور برگزار گردید .

5.4.0.0
    V5.4.0.0